GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vega Gustafsson

Publicerad lördag 08:00

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Vega Gustafsson.

Akten inleddes med att kyrkomusiker Elin Källman spelade Där rosor aldrig dör och på cd spelades När solen färgar juninatten med Sven-Ingvars. Officiant Jakob Axén läste samlingsord och bön varpå de församlade unisont sjöng psalm 249. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön och Herrens bön sjöngs unisont psalm 200. Medan kyrkomusikern spelade Tröstevisa tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelsen varpå Strövtåg i hembygden med Mando Diao spelades. Som avslutning spelade kyrkomusikern Bred dina vida vingar.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.