GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ulla Berglund

Publicerad 2 december 2021

I Hossmo kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ulla Berglund.

Akten inleddes med att kantor Solweig Hjalmarsson Bergh och flöjtisten Anna Steirud spelade Amazing grace varpå flöjtisten spelade Dimman lättar. Till orgel- och flöjtackompanjemang sjöng kantorn Blott en dag. Officiant Tommie Andersson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. På saxofon framförde barnbarnet Arvid Berglund Vem kan segla förutan vind och på flöjt spelade Anna Steirud Mio min Mio tillsammans med kantorn som ackompanjerade på piano. Efter begravningsbön, Herrens bön och välsignelsen spelades Tröstevisa på flöjt och orgel och som avslutning på akten i kyrkan spelade flöjtisten och kantorn You raise me up. På kyrkogården tog familj och släkt ett sista farväl.

Minnesstund hölls på Hossmo gård.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.