GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sten Sjögren

Publicerad 9 juli 2021

I Ekebergskyrkan, Virserum, har begravningsgudstjänst hållits för Sten Sjögren, Virserum.

Officiant var svärsonen Magnus Carlson som höll ett personligt griftetal och utgick från orden i Rom 8. Akten inramades av att Britt Wirsenius på orgel spelade Amazing grace och Jag har hört om en stad av L Lithell. Under avskedet spelade hon Hela vägen går han med mig av R Lowry. Torbjörn Wirsenius läste valda bibelord ur Ps 23:1-6. Sångsolist Camilla Wahlgren framförde till kyrkomusiker Ann-Marie Daag Albrechtssons pianoackompanjemang Hur skall inte himlen vara då av E Modén och Vi ska ses igen av E Nyström/L Andersson/L Andersson. Unisont sjöngs psalmerna 249 och 646. Efter välsignelsen bars kistan ut av familjen och gravsättning samt fridslysning ägde rum på Virserums Nya kyrkogård. Vid graven sjöngs psalmerna 774 och 768 unisont.

Gåvor var insända till Projekt Armenien, Barncancerfonden, Ekebergskyrkan och Erikshjälpen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer