GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stellan Karlsson

Publicerad 14 september 2021

I Pingstkyrkan, Emmaboda, har begravningsgudstjänst hållits för Stellan Karlsson, Åleberg/Karlskrona.

Som inledning spelade Gerd Sternegård O hur saligt att få vandra och officianten Lena Johansson hälsade välkomna. Hemland där sol ej dalar sjöngs unisont och Matilda Limslätt sjöng Du lyfter mig. Officianten höll griftetal och förrättade överlåtelsen och Matilda Limslätt sjöng Som en bro över mörka vatten. Sedan tog de sörjande ett sista farväl med minnesord och blommor och unisont sjöngs Det enda som bär. Efter Herrens bön och välsignelse avslutades akten med att Gerd Sternegård spelade Blott en dag.

Blommor märktes från bland andra Långasjö-Emmaboda pingstförsamling.

Gåvor var lämnade till Barnmissionen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.