GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sofia Ekman och Patrik Sivertsson

Nybro • Publicerad 23 december 2022
Sofia Ekman och Patrik Sivertsson, Nybro, fick den 15 november en son som heter Vilmer. Vikt 3320 g, längd 50 cm. Syskon: Melvin.
Sofia Ekman och Patrik Sivertsson, Nybro, fick den 15 november en son som heter Vilmer. Vikt 3320 g, längd 50 cm. Syskon: Melvin.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.