GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Siv Thente

Publicerad 9 juli 2021

I Heliga korsets kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Siv Thente.

Organist Anders Pettersson inledde akten med att spela Lili Marlene av A Lindblom på orgel varpå officiant Marco Aldén höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Psalmerna 248 och 249 inramade begravningsbön och Herrens bön. Som avslutning på akten i kyrkan spelade organisten Så skimrande var aldrig havet av S-B Taube på orgel. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste välsignelsen.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer