GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Rolf Eriksson

Publicerad 23 september 2021 • Uppdaterad 23 september 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Rolf Eriksson.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Always on my mind varpå psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Leif Gustafsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter förbön och Herrens bön framförde Mats Alexandersson som solosång Röda trådens slut av O Magnusson. Dottern Karolina läste fina ord om sin far och därpå tog de sörjande ett sista farväl under stilla musik. Sångsolisten framförde Jag har hört om en stad av L Lithell och unisont sjöngs psalm 271. Akten avslutades med att organisten spelade Amazing grace av Newton.

Minnesstund hölls i Olofsgården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.