GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Owe Petersson

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Owe Petersson, Torsås.

Akten inleddes med att kantor Elisabeth Ilhammar tillsammans med Hans-Bertil Hagström, saxofon, spelade Amazing grace varefter Elisabeth Ilhammar som solosång framförde Är du med mig av J S Bach. Unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Mattias Östborg höll ett personligt griftetal med anknytning till Owes långa gärning som kyrkoväktare och begravningsentreprenör. Efter psalm 285 tog de sörjande sitt sista farväl medan kantorn på orgel spelade Strövtåg i hembygden. Efter begravningsbön och välsignelse sjöngs psalm 297 unisont och därpå framförde sångsolisten Dagen är nära av G F Händel innan hon som avslutning tillsammans med Hans-Bertil Hagström på saxofon spelade Stad i ljus.

Blommor märktes från Frimurarna i Kalmar och Torsås pastorat.

Gåvor var lämnade till Operation Smile, Hjärnfonden, Cancerfonden och Läkare utan gränser från bland andra Posk i Torsås och vaktmästarna i Torsås pastorat.

Läs mer