Annons

Nils-Evert Johansson

Publicerad 5 september 2022

I Pingstkyrkan, Mörlunda, har begravningsgudstjänst hållits för Nils-Evert Johansson, Mörlunda.

Officiant var barnbarnet Jimmy Loord som höll ett personligt griftetal och läste valda bibelord. Som inledning sjöng barnbarnen Jens Loord och Hampus Haag När jag väl har fullbordat mitt lopp av av E Ekberg och senare under akten sjöng de Vid Guds hjärta är jag buren av V Grafström, båda till orgelackompanjemang av Miriam Karlsson. Unisont sjöngs Blott en dag av L Sandell och Saliga visshet av F Crosby/K Hartman. Under det att kistan bars ut av familjen spelade Miriam Karlsson Evighetens morgon av A Schyrman på orgel. Gravsättning och avskedstagande ägde rum på Mörlunda kyrkogård.

Gåvor var insända till Barncancerfonden, Barncancerfonden Östra, Barncancerfonden Mellansverige, Barncancerfonden Södra och Barndiabetesfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons