Annons

Mats ”Alex” Alexandersson

Publicerad 12 augusti 2021

I Ålems kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Mats ”Alex” Alexandersson.

Akten inleddes med att kantor Jane Klasson spelade Håll mitt hjärta av Hallström/Andersson/Skifs på orgel varpå psalm 199 sjöngs unisont. Vikarierande kyrkoherde Christer Munther höll griftetal med utgång ut Pred 3:1 och framförde Jag och min far av M Uggla på sång och piano. Officianten förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Vår fader sjöngs psalm 201. De anhöriga tog ett sista farväl vid kistan varefter You got it med R Orbison spelades. Som avslutning spelade kantorn Öppna landskap av U Lundell.

Gåvor var lämnade från Skorstensfejarmästares Riksförbund krets 8, Reumatikerföreningen Mönsterås och Högsby sotningsdistrikt. Gåvor var även lämnade till Operation Smile och till Barncancerfonden från bland annat Högsby sotningsdistrikt.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons