GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Marianne Oskarsson

Publicerad lördag 08:00

I Mönsterås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Marianne Oskarsson.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Linderberg på piano spelade Prière à Notre-Dame av L Boëllmann och sångsolist Andreas Landin framförde Döden tänkte jag mig så av B Setterlind/G Hahn. Unisont sjöng de församlade psalm 251 varpå officiant Magnus Johansson höll griftetal genom Psalt 96, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjungna psalmer 189 och 249 inramade begravningsbön och Herrens bön. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och sångsolisten framförde Dagen är nära av GF Händel. Som avslutning spelade kantorn Largo av GF Händel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.