GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Margit Nilsson

Publicerad 24 september 2021

I Ventlinge kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Margit Nilsson, Grönhögen.

Akten inleddes med att kantor Aili Andersson spelade Visa vid vindens ängar av M Paulsson varvid Lasse Trofast som solosång framförde Där rosor aldrig dör. Unisont sjöng de församlade psalm 201. Officiant Sara Ahlvin höll griftetal över orden i Psalt 46. Sångsolisten framförde Strövtåg i hembygden av G Fröding/Mando Diao och efter begravningsbönen sjöngs psalm 198 unisont. Sedan barn och barnbarn med familjer, övrig släkt och vänner tagit ett sista farväl och nedlade blommor sjöng solisten Min hälsning till Öland av H Karlsson. Kantorn avslutade akten med att på orgel spela Öppna landskap av U Lundell.

Gåvor var skänkta till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.