GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lina och Martin Petré

Publicerad 29 december 2022
Lina och Martin Petré, Trekanten, fick den 29 november en son som heter Vide. Vikt 3866 g, längd 50 cm. Syskon: Alve som bor hos oss och Hannes som finns i himlen.
Lina och Martin Petré, Trekanten, fick den 29 november en son som heter Vide. Vikt 3866 g, längd 50 cm. Syskon: Alve som bor hos oss och Hannes som finns i himlen.Foto: Privat
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.