GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lennart Guldstrand

Publicerad 9 juli 2021

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Lennart Guldstrand. Kantor Stanley Gustafsson inledde med att spela Adagio in G Minor varefter officiant David Duveskog läste inledningsord och bön. Unisont sjöngs Jag har hört om en stad. Officianten höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Sångsolist Lydia Guldstrand framförde Jag är en gäst och främling till Marcus Guldstrands gitarrackompanjemang. Officianten läste valda bibelord och Fader vår. Psalm 261 sjöngs följt av avsked till Air av J S Bach. Sångsolist Matilda Limslätt sjöng Over the Rainbow till Carl Wedäns gitarrackompanjemang. Psalm 837 sjöngs gemensamt. Officiant läste välsignelsen och som avslutning spelade kantorn Moon River.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer