Annons

Lejf Halkjaer

Publicerad 13 augusti 2021

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Lejf Halkjaer.

Akten inleddes med att Andreas Olsson spelade Amazing grace på saxofon varpå psalm 249 sjöngs unisont. Kyrkoherde Magnus Johansson höll griftetal med utgång från orden i Matt 25:14-30, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Andreas Olsson spelade Tröstevisa av B Andersson på orgel och efter begravningsbön och Vår fader tog anhöriga ett sista farväl. Unisont sjöngs psalm 11 sjöngs och som avslutning spelades Nocturne av E Taube på orgel.

Annons

Gåvor var lämnade från barnen på Ellenbarrie. Gåvor var även lämnade till Barnhemmet Ellenbarrie i Indien från bland andra Valter Jonssons minnesfond, vännerna i koloniföreningen Paradiset, Ekstrands Jord och Grus, Primogum AB, AB CA Cedergren, Blomstermåla åkeri och vännerna i SPF Seniorerna Mönsterås. Ytterligare gåva var lämnad till Cancerfonden.

Minnesstund hölls på Påskallaviks gästgifveri.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons