GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lauri Nilsson

Publicerad 8 augusti 2022

I Skogssalen, Kalmar, har begravning hållits för Lauri Nilsson.

Akten inleddes med att officiant Thommy Nilsson läste inledningsord och kören Sångfåglarna framförde Annas visa av L Göras. Officianten höll minnestal och kören framförde Det brinner i en soluppgång av G Linderholm. Efter överlämnande och diktläsning tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste dikt och slutord varpå kören som avslutning framförde Rör vid min själ av R Løvland.

Gåvor var skänkta till Astma- och allergiförbundet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.