GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Laila Allerbring

Publicerad 12 augusti 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Laila Allerbring.

Akten inleddes med att kantor Christer Sjögren på orgel spelade Love me tender och de församlade unisont sjöng psalm 249. Officiant Henrik Jonsson höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. På cd spelades What a difference a day makes med Dinah Washington varpå officianten ledde begravningsbön och Herrens bön. She med Peter Jöback spelades och unisont sjöngs psalm 190. Farväl med Uno Svenningsson spelades och som avslutning i kapellet spelade kantorn på orgel I denna ljuva sommartid. Vid graven tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste fridslysning och välsignelsen. Unisont sjöngs psalm 31.

Gåvor var skänkta till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.