GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kurt Hansson

Publicerad 13 januari 2023

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Kurt Hansson.

Kantor Kerstin Karlsson Garlati inledde akten med att spela Largo av G F Händel på orgel varpå psalm 285:1 sjöngs unisont. Officiant Gio Johannesson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 737 och 304 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelse och som avslutning spelade kantorn psalm 297 på orgel.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.