GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kicki Väpnare

Publicerad 14 januari 2022

I S:t Birgittas kyrka, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Kicki Väpnare.

Akten inleddes med att kantor Birgitta Axelsson Edström på orgel spelade Koppången av P-E Moraeus varpå officiant Johanna Broselid uttalade inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 248. Officianten höll griftetal, läste bön och förrättade överlåtelsen och sedan Maria av T Boström spelats på piano läste officianten valda bibelord. Efter psalm 271 följde begravningsbön och Herrens bön och sångsolist Caroline Johansson framförde Ser du månen där du är i kväll av T Stenström. De sörjande tog ett sista farväl och efter slutbön sjöngs psalm 730 unisont. Officianten läste välsignelsen och som avslutning spelade kantorn Tänk att få vakna på piano.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden och Barncancerfonden.

Efter akten hölls en minnesstund.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.