GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kent Lindquist

Publicerad 8 augusti 2022

I Skogskapellet, Mönsterås, har begravningsgudstjänst hållits för Kent Lindquist.

Akten inleddes med att kantor Kerstin Linderberg spelade Air av JS Bach följt av För kärlekens skull av K Gärdestad/T Gärdestad. Unisont sjöng de församlade psalm 201 varpå officiant Magnus Johansson höll griftetal och förrättade överlåtelsen. O store Gud med Mönsterås Bluesband spelades och officianten läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 297 unisont. De sörjande tog ett sista farväl och som avslutning spelade kantorn A whiter shade of pale av G Brooker/M Fisher.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.