GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Julia Parde och Dennis Velke

Torsås • Publicerad 16 september 2022
Julia Parde och Dennis Velke, Torsås, fick den 22 juli en son som heter Ludvig. Vikt 3774 g, längd 51 cm. Syskon: Livia Velke Parde.
Julia Parde och Dennis Velke, Torsås, fick den 22 juli en son som heter Ludvig. Vikt 3774 g, längd 51 cm. Syskon: Livia Velke Parde.Foto: Ateljé Wallander, Kalmar
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.