GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingrid Johansson

Publicerad 24 september 2021

I Halltorps kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ingrid Johansson, Halltorp.

Akten inleddes med att kantor Kim Eriksen tillsammans med solist Peter Rudenborg framförde Strövtåg i hembygden av Mando Diao/G Fröding varefter psalm 522 sjöngs unisont. Officiant Jan Haglund höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 320 och 297 inramade begravningsbönen och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Sångsolisten sjöng solisten Hallelujah av L Cohen och som avslutning spelade kantorn tillsammans solisten på trumpet Amazing Grace av J Newton.

Gåvor var lämnade till Rädda Barnen.

Minnesstund hölls i Loftgården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.