GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

”Ingenting var omöjligt för Agneta”

Våra kära väninna Agneta Cedergren, Kölbygärde, har lämnat oss alldeles för tidigt. Hon blev 67 år.
Publicerad 19 juni 2021

Agneta var en kvinna som verkligen bejakade livet. Hon hade tid för vänliga ord och glada tillrop till alla även om hon hade fullt upp med att delta i skötseln av den stora gården Christinelund.

Alltid glad och positiv till nya idéer och påhitt. Hon ordnade kalas i stort och smått. Hon kunde få glada infall som att exempelvis en kväll vilja elda i bastun och bada. Då ringer hon runt och vips har vi ett litet bastukalas.

Ingenting var omöjligt för Agneta. Förutom mor till fyra barn, var hon nämndeman, ledamot i Ostkakan vänner, ordnade veteransbilsträffar, politiskt engagerad etc. I Agnetas närhet fick man energi.

Hon såg fram emot en ny fas i livet tillsammans med sin goa make Björn. De inredde den fina villan vid ån i Kölbygärde och såg fram emot att få mer tid för varandra nu när Christinelund tagits över av sonen Aron.

Vi kommer att sakna Agneta! Vi tänker i denna stund särskilt på Björn och de fyra barnen med sina familjer.

Väninnorna Anki Jilkén och Margareta Wargelius

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer