GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingegerd Johansson

Publicerad 16 september 2021

I Högsby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Ingegerd Johansson.

Akten inleddes med att Elin Källman spelade Tröstevisa av B Andersson varpå Åke Nilsson på kornett spelade Jag har hört om en stad i arrangemang av M Åberg spelades. Unisont sjöngs psalm 100. Officiant Ola Emilsson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter Vår fader sjöngs psalm 201 och därpå följde begravningsbönen och psalm 289. Sedan de sörjande tagit ett sista farväl spelades O, store Gud av C Boberg på kornett. Som avslutning spelade kantorn Morning has broken av E Farjeon.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden.

Minnesstund hölls i Stabygården.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.