Annons

Ing-Marie Gustafsson

Ing-Marie Gustafsson, Norra Sävsjö, har gått bort i en ålder av 55 år.
Publicerad 3 januari 2018

Helt plötsligt kom budskapet att Ing-Marie inte längre finns bland oss. En fin och lojal partikamrat har alldeles för tidigt fått lämna livet.

Ing-Marie vigde sitt liv åt släktgården Hägnen som hon tog över 1988 och byggde om från mjölkproduktion till stall. Ing-Marie startade ”Ridlekis” i liten skala men det visade sig ganska snabbt att det fanns ett stort intresse bland traktens barn för att lära sig rida. Efter några år var det flera grupper varje vecka som kom till Hägnen för att ta ridlektioner. I dag finns det 35 islandshästar och cirka tio shetlandsponnyer på gården.

Annons

Trots mycket jobb som egenföretagare så hade Ing-Marie alltid tid för Centerpartiet i Nybro kommun. Hon jobbade aktivt både i organisationen och som fritidspolitiker i kommunen. Ing-Marie blev ersättare i fritidsnämnden 1992 och sedan dess har hon haft flera förtroendeuppdrag. Ing-Marie satt vid sin bortgång som ledamot i omsorgsnämnden, kommunfullmäktige och ersättare i kommunstyrelsen. Hon har för oss varit en förebild, glad och optimistisk i alla lägen, trots svåra stunder då sjukdom sargade hennes kropp bit för bit.

Vi kommer att minnas Ing-Maries alltid positiva och värdiga syn på livet, hon ställde alltid upp och räckte alltid till för oss alla. Vi känner stor tacksamhet att fått ha Ing-Marie i vår vänkrets och i Centerpartiet. En stor tomhet och saknad råder i vår fullmäktigegrupp.

Vi saknar Ing-Marie och våra tankar går nu till Magnus, döttrarna Emma och Ellinor med familj samt övriga nära och kära.

Centerpartiet i Nybro kommun

genom Christina Davidson och Bodil Johansson

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons