Annons

”Han skötte sitt ämbete med heder”

I en ålder av 83 år har före detta rådmannen Lars Forssén, Kalmar, avlidit. Han efterlämnar närmast döttrarna Anna och Eva med familjer.
Publicerad 23 februari 2024

Lars Forssén tog studenten i Stockholm och blev jur kand där 1968. Han satt ting i Sunne tingsrätt och blev fiskal i Göta hovrätt 1970 och assessor där 1976. Han utnämndes till rådman i Eskilstuna tingsrätt 1982 och i Kalmar tingsrätt 1985. Han skötte sitt ämbete med heder och var gärna anlitad som extra domare under många år efter pensionen.

Lars Forssén var en duktig golfspelare och i par med framlidna hustrun Bea var han en svår motståndare.

Annons

I Samfundet SHT har hans basstämma i kören tystnat.

Vi som haft förmånen att lära känna Lars kommer att bära med oss minnet av en mycket god och glad kamrat både i och utanför arbetet.

För domarkollegorna

Gunnar Gyllenram, före detta lagman, Steffan Florby, före detta rådman, Conny Jörneklint, före detta lagman, Laila Kirppu, lagman

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons