Annons

Gunilla Sterckx

Publicerad 1 februari 2024

I Frälsningsarméns kyrka, Nässjö, har begravningsgudstjänst hållits för Gunilla Sterckx, Stockholm.

Som inledning framförde barnen Pierre och Nina och deras familjer I have a Dream av B Andersson/B Ulvaeus varefter frälsningsofficer Evangelina Bergh hälsade välkomna, höll begravningstal och förrättade överlåtelsen. Ett bildspel över Gunillas liv visades och sedan familjen framfört No frontears av J Macarthy sjöng de församlade gemensamt Blott en dag och O hur saligt att få vandra till pianoackompanjemang av Sven Ekstedt. Under stilla musik tog familjen och övriga närvarande ett sista farväl och Ann Ahlinder, Ken och Rino Wennerholm sjöng och spelade Så länge skutan kan gå av E Taube. Som avslutning sjöngs Bred dina vida vingar unisont.

Annons

Gåvor var lämnade till Star for life, Demensfonden, Barndiabetesfonden och Alzheimerfonden.

Minnesstund hölls i Frälsningsarméns festsal. Minnesord lämnades av Daniel Goldmann, Kerstin Skoog, Ken och Rino Wennerholm, Lars Heimdahl, Christer Löfgren, Liz Crusberg. Så skimrande var aldrig havet framfördes av Ann Ahlinder, Ken och Rino Wennerholm. Nina Sterckx och Ken Wennerholm sjöng En stund på jorden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons