GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gunilla Magnusson

Publicerad 10 augusti 2022

I Voxtorps kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gunilla Magnusson.

Akten inleddes med att kantor Burkhard Flögel spelade Tröstevisa av B Andersson och de församlade unisont sjöng psalm 297. Officiant Bengt-Olof Roos höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Sångsolister Emma Berisson och Jonas Walve framförde Forever young av B Lloyd/M Gold/F Mertens och unisont sjöngs psalm 289. De sörjande tog ett sista farväl varpå Emma och Jonas framförde Sakta vi går genom stan av FE Ahlert/B Wolgers. Som avslutningsmusik spelade kantorn I mitt hjärta finns du kvar av M Kilvén.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.