GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gun-Britt Rabe

Publicerad 2 december 2021

I Equmeniakyrkan, Borgholm, har begravningsgudstjänst hållits för Gun-Britt Rabe, Köpingsvik.

Akten inleddes med att kantor Ann-Marie Karlsson spelade Gammal fäbodpsalm av O Lindberg varpå psalm 249 sjöngs unisont. Kantorn spelade Flyttfåglarna av L Lithell och officiant Christina Lindell höll ett personligt griftetal med utgång från orden i Joh 11:25-26 och förrättade överlåtelsen. Som solosång framförde Ann-Marie Karlsson Det enda som bär av L Lithell och officianten läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 172 och därpå tog syskonbarn, övrig släkt och vänner ett sista farväl och nedlade blommor. Efter välsignelsen, begravningsbön och Herrens bön sjöng solisten Stor är din trofasthet av T O Chisholm/D Hallberg och som avslutning spelades Dagen är nära av G F Händel.

Gåvor var lämnade till Equmeniakyrkan Öland.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.