GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gullie Bogren

Publicerad 23 september 2022

I Påskallaviks kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gullie Bogren.

Som inledning på akten spelade kantor Rose-Marie Ohlsson Andante av Rheinberger varpå hon som solosång framförde Lilla vackra Anna. Unisont sjöngs psalm 249. Officiant Anders Duvlund höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Psalmerna 248 och 730 inramade begravningsbön och Herrens bön och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Solisten sjöng Jag har hört om en stad av L Lithell och som avslutning spelades I hjärtat finns du kvar av M Kilvén.

Gåvor var lämnade till Diabetesfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.