GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ernst Reinhardt

Publicerad 12 augusti 2022

I Dörby kyrka har det hållits en begravningsgudstjänst för Ernst Reinhardt.

Akten inleddes med att organist Karin Lundborg Folkegård spelade Tröstevisa och de församlade unisont sjöng psalm 200. Officiant Tommie Andersson höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjungna psalmer 249 och 248 inramade Herrens bön. De sörjande tog ett sista farväl och officianten läste välsignelsen. Som avslutning spelade organisten Bridge over troubled water av P Simon.

Gåvor var lämnade till Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.