GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Egon Olofsson

Publicerad 5 oktober 2021

I Hossmo kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Egon Olofsson.

Akten inleddes med att kantor Solweig Hjalmarsson Bergh på orgel spelade Tröstevisa av B Andersson varpå psalm 235 sjöngs unisont. Officiant Oskar Lilja höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Som solosång framförde Solweig Hjalmarsson Bergh Härlig är jorden till eget pianoackompanjemang och efter begravningsbönen sjöngs psalm 249 unisont. Sedan anhöriga, släkt och vänner tagit ett sista farväl under stilla musik avslutades akten med att kantorn spelade Amazing grace i arrangemang av J-O Kulander på orgel.

Gåvor var skänkta till Parkinsonfonden och Hjärnfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.