GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Egon Lundin

Publicerad 13 juli 2021

I Heliga Korsets kyrka, Kalmar, har begravning hållits för Egon Lundin. Kyrkomusiker Per Hammarlund inledde med att spela Jag har hört om en stad varpå officiant Lina Bengtsson läste samlingsord. Psalm 200:1-3 sjöngs unisont. Officianten höll griftetal, läste bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Tröstevisan spelades under avsked varpå officianten läste förbön och Herrens bön. Psalm 297 sjöngs gemensamt varefter officianten läste slutbön. Som avslutning spelades Koppången och officianten läste sändningsord.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer