GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Dopåterträff i Garvaregården

Den 30 oktober var det återträff för dopbarn i Simon Garvares kapell i Lindsdal.
Publicerad 11 november 2022
Vid återträffen i Garvaregården, Lindsdal, deltog organist Ida Fahl, dopbarnet Svante Eskilsson med föräldrarna Maria Eskilsson och Marcus Karlsson, dopbarnet Knut Eklöv Bull med föräldrarna Therese Eklöv och Ola Bull, prästen Sofia Ekelund Fogelström, dopbarnen Saga och Alfred Hedenström med föräldrarna Marcus Andersson och Josefine Hedenström samt församlingspedagog AnnSofie Larsson.
Vid återträffen i Garvaregården, Lindsdal, deltog organist Ida Fahl, dopbarnet Svante Eskilsson med föräldrarna Maria Eskilsson och Marcus Karlsson, dopbarnet Knut Eklöv Bull med föräldrarna Therese Eklöv och Ola Bull, prästen Sofia Ekelund Fogelström, dopbarnen Saga och Alfred Hedenström med föräldrarna Marcus Andersson och Josefine Hedenström samt församlingspedagog AnnSofie Larsson.Foto: Privat

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Barometern och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.