GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Conny Simonsson

Publicerad 9 augusti 2022

I Skogsvilan, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Conny Simonsson.

Akten inleddes med att kantor och sångsolist Inga-Lill Gustafsson spelade på orgel Jag har hört om en stad och framförde som solosång Gabriellas sång. Unisont sjöng de församlade psalm 249 varpå officiant Thomas Hård af Segerstad höll griftetal, ledde bön, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 251 och officianten ledde begravningsbön och Herrens bön. Kantorn framförde som solosång Himlen är oskyldigt blå och de sörjande tog ett sista farväl. Officianten läste slutbön och välsignelsen. Psalm 297 sjöngs unisont och som avslutning spelade kantorn på orgel Bred dina vida vingar.

Minnesgåvor var skänkta till Hjärt-Lungfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.