Annons

Christer Blomqvist

Publicerad 9 juli 2020

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Christer Blomqvist.

Akten inleddes med att kantor Andreas Olsson på orgel spelade Tröstevisa av B Andersson varefter han till eget pianoackompanjemang sjöng Jag och min far av M Uggla. Unisont sjöng de församlade psalm 201. Prosten Alf Johansson höll griftetal över orden i Matt 28:20, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjöngs psalm 200 och därpå tog de sörjande ett sista farväl. Efter begravningsbönen sjöngs psalm 730 unisont. Till eget gitarrackompanjemang sjöng Andreas Olsson Här kommer kärleken och som avslutning på akten spelade han Strövtåg i hembygden av Dixgård/Norén på piano.

Gåvor var lämnade till Operation Smile från bland andra vännerna i Mönsterås Cruisers, vännerna i Stranda Trädgårdssällskap och arbetskamraterna på Stece Fjädrar. Gåva var även lämnad till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons