GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brita Olsson

Publicerad 13 juli 2021

I Hagby kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Brita Olsson. Akten inleddes med att kyrkomusiker Kim Eriksen framförde Gammal Fäbodpsalm av O Lindberg. Solist Pernilla Ingvarsdotter framförde Koppången av P-E Moraeus varefter psalm 249 sjöngs unisont. Officiant Ove Carlsson höll griftetal och förrättade överlåtelsen och efter att solisten framfört Ave Maria av G Caccini läste han valda bibelord. Psalmerna 190 och 201 inramade begravningsbönen. Familj, släkt och vänner tog ett sista farväl och därefter framförde solisten Flyttfåglarna av L Lithell. Som avslutningsmusik framförde kyrkomusikern Vår sista dans av B Andersson/B Ulvaeus. Kistan bars av familjen ut till den väntande bilen och unisont sjöngs psalm 297.

Minnesgåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer