GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brita Frick

Publicerad 14 juli 2021

I Bergkvara kapell har begravningsgudstjänst hållits för Brita Frick, Bergkvara. Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Visa vid vindens ängar av Mats Paulsson. Gemensamt sjöngs psalm 201. Officiant Mikael Lunnergård läste valda bibelord, höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Avsked togs inne i kapellet. Efter förbönen och Herrens bön sjöng de församlade psalm 730. Som avslutning spelade organisten Den vita stenen av B Hallberg.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer