GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bo Strangefjord

Publicerad 8 augusti 2022

I Skogskapellet, Oskarshamn, har begravningsgudstjänst hållits för Bo Strangefjord.

Akten inleddes med att organist Joel Eriksson spelade Gammal fäbodpsalm av O Lindberg och på cd spelades Intåg i sommarhagen med Helsingborgs symfoniorkester. Unisont sjöng de församlade psalm 81 varpå officiant Björn Leander höll griftetal, ledde bön och förrättade överlåtelsen. Organisten spelade O store Gud av A Svenungsson/M Johansson och officianten läste valda bibelord. Unisont sjungna psalmer 190 och 251 inramade begravningsbön och Herrens bön. Till tonerna av Där rosor aldrig dör med Christer Sjögren tog de sörjande ett sista farväl. Officianten läste fridslysning och välsignelsen och som avslutning spelade organisten Jesus från Nasaret går här fram av U Christiansson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.