GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bo Runnqvist

Publicerad 11 augusti 2022

I Skogssalen, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Bo Runnqvist.

Akten inleddes med att kantor Helen Olsson på orgel spelade Air av JS Bach och sångsolist Kristof Strijkers till pianoackompanjemang framförde Yesterday. Unisont sjöngs psalm 200 varpå officiant Christer Munther höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Begravningsbön inramades av unisont sjungna psalmer 248 och 201. Under orgelmusik tog de sörjande ett sista farväl. Sångsolisten framförde Je ne regrette rien och som avslutning spelades på cd You never can tell med Chuck Berry.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.