GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Birgitta Kindberg

Publicerad 8 augusti 2022

I S:t Sigfrids kyrka, Nybro, har begravningsgudstjänst hållits för Birgitta Kindberg.

Akten inleddes med att Amazing Grace med Elvis Presley spelades på cd och de församlade sjöng unisont psalm 201. Officiant Jonas Löhnn höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön spelades How great thou art med Elvis Presley. De sörjande tog ett sista farväl och unisont sjöngs psalm 297. Som avslutningsmusik framförde kantor Inga-Lill Gustafsson Kristallen den fina av R Dybeck.

Gåvor var lämnade till Barncancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.