GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bertil Karlsson

Publicerad 12 augusti 2022

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Bertil Karlsson.

Akten inleddes med att kantor Axel Johansson spelade Gammal fäbodpsalm av O Lindberg och de församlade unisont sjöng psalm 249. Officiant Helén Johansson höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Unisont sjungna psalmer 200 och 297 inramade begravningsbönen. De sörjande tog ett sista farväl och som avslutning spelade kantorn Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.