GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bengt Roos

Publicerad 10 augusti 2022

I Fågelfors kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Bengt Roos.

Akten inleddes med att kyrkomusiker John-Erik Wåhlin spelade Largo av A Vivaldi varpå officiant Jakob Axén ledde begravningsbön och de församlade unisont sjöng psalm 190. Officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och sångsolist Gullan Häggbrink framförde Tro av M Fredriksson. Efter valda bibelord sjöngs unisont psalm 11 varpå officianten ledde begravningsbön och Herrens bön. De sörjande tog ett sista farväl och officianten läste slutbön och välsignelsen. Unisont sjöngs psalm 297 och sångsolisten framförde Du är alltid en del utav mig av L Berghagen. Som avslutning spelade kyrkomusikern Tröstevisa av B Andersson.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.