GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anna-Lisa Guldstrand

Publicerad tisdag 15:11

I Lorensbergskyrkan, Kalmar, har begravningsgudstjänst hållits för Anna-Lisa Guldstrand.

Akten inleddes med att Jens Nilsson på piano spelade Flyttfåglarna av L Lithell varpå sångsolist Karin Carlsson framförde Det enda som bär av L Lithell. Unisont sjöng de församlade psalm 252. Officiant Uno Solinger höll griftetal och förrättade överlåtelsen. Sångsolisten framförde Kom nära mig av L Jacobsson och därpå tog anhöriga, släkt och vänner ett sista farväl. Sedan officianten lyst frid och läst välsignelsen sjöngs psalm 384 unisont. Begravningsbönen följdes av stilla musik och kistan bars ut för färd till Förlösa kyrkogård där gravsättningen ägde rum. Vid graven tog de som haft möjlighet att följa med ett sista farväl och unisont sjöngs Härlig är jorden.

Minnesstund hölls på Café Lorens.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.