GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anna-Lisa Grimbe

Publicerad 14 juli 2021

I Torsås kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Anna-Lisa Grimbe.

Som inledning spelade organist Mats Alexandersson Rolf Eriksson på trumpet Amazing grace. Gemensamt sjöngs psalm 201. Officiant Mikael Lunnergård läste valda bibelord och höll griftetal varefter Dagen är nära av Händel spelades. Officianten förrättade överlåtelsen och organist sjöng Det växte en blomma av Boberg varpå familj, släkt och vänner tog tog ett sista farväl framme vid kistan under stilla orgelmusik. Efter förbön och Herrens bön sjöngs gemensamt psalm 285. Som avslutning spelades Nocturne av Taube.

Minnesstund hölls på Stufvenäs Gästgifveri.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer