GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anita Svensson

Publicerad fredag 08:00

I Döderhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Anita Svensson.

Akten inleddes med att kyrkomusiker Marie-Louise Fransson spelade Tröstevisa av B Andersson och unisont sjöng de församlade psalm 249. Officiant Håkan Helleberg höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Efter begravningsbön och Herrens bön sjöngs psalm 200 unisont. De sörjande tog ett sista farväl och som avslutning spelade kyrkomusikern Där rosor aldrig dör.

Gåvor var lämnade till Cancerfonden.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.