GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anders Gustafsson

Publicerad torsdag 08:00

I Döderhults kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Anders Gustafsson.

Akten inleddes med att kantor och sångsolist Marie-Louise Ohlsson spelade Gotländsk sommarnatt av S Pettersson och officiant Marie Darte läste inledningsord. Unisont sjöng de församlade psalm 320 varpå officianten höll griftetal, förrättade överlåtelsen och läste valda bibelord. Som solosång framförde kantorn Nu av L Berghagen och officianten läste begravningsbön och Herrens bön. Under stilla musik tog de sörjande ett sista farväl och officianten läste slutbön. Kantorn framförde som solosång Svunnen lycka av L Roos och unisont sjöngs psalm 190. Officianten läste slutord och välsignelsen och som avslutning spelade kantorn Änglamark av E Taube.

Gåvor var lämnade till Ingers Båkulla Oskarshamn.

Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.