GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Alf Jonsson

Publicerad 5 oktober 2021

I Järeda kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Alf Jonsson, Järnforsen.

Officiant Stefan Bjuvsjö höll ett personligt griftetal. Kantor Marie-Louise Ohlson inramade akten med att spela Amazing grace och Tröstevisa av B Andersson. Sångsolist Niklas Mobelius framförde Jag har hört om en stad av L Lithell och Som en bro över mörka vatten av Å Arenhill. Unisont sjöngs psalmerna 249, 251:1,2,4 och 297. Urnsättning sker på Järeda kyrkogård.

Gåvor var insända till Cancerfonden och Operation Smile.

Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.