Annons

Julbesökare fick hjälp

Emmaboda • Publicerad 30 december 2003
På själva julafton krafsade en illa tilltygad katt på dörren hos familjen Olofsson i Getnabo. Den långhåriga katten med det röda halsbandet hade fastnat med ena frambenet innanför halsbandet och pälsen var uppskrapad på insidan av benet. Nu mår den bra. Tage Olofsson har försökt hitta ägaren utan att lyckas. På halsbandet står ett namn som ser ut att börja på T. 
- Jag hoppas att någon känner igen katten. En katt är också ett liv och vi vill att den ska komma dit den hör hemma, säger Tage Olofsson. Foto: Andreas Ignell
På själva julafton krafsade en illa tilltygad katt på dörren hos familjen Olofsson i Getnabo. Den långhåriga katten med det röda halsbandet hade fastnat med ena frambenet innanför halsbandet och pälsen var uppskrapad på insidan av benet. Nu mår den bra. Tage Olofsson har försökt hitta ägaren utan att lyckas. På halsbandet står ett namn som ser ut att börja på T. - Jag hoppas att någon känner igen katten. En katt är också ett liv och vi vill att den ska komma dit den hör hemma, säger Tage Olofsson. Foto: Andreas IgnellFoto: 
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons