Annons

Bolibompas nya barnstjärnor

På torsdagen var SVT:s Bolibompa-team åter på plats på Bjurbäcksskolans lågstadium.
Emmaboda • Publicerad 12 februari 2010
Sidona Embaie, Betiel Embaie och Oliver Sjölund fick förtroendet att visa tv-teamet runt i Emmaboda.
Sidona Embaie, Betiel Embaie och Oliver Sjölund fick förtroendet att visa tv-teamet runt i Emmaboda.Foto: Peter Lejon

Inspelningsproceduren påbörjades förra veckan och när det färdiga resultatet sänds i Bolibompa den 6 mars får tittarna en liten uppfattning om hur det är att gå på Bjurbäcksskolan och hur det ser ut i samhället i övrigt.

De barn som hade mest att säga om livet i Emmaboda under förra veckans besök fick förtroendet att visa tv-teamet runt i Emmaboda -nämligen Oliver Sjölund, Sidona Embaie och Betiel Embaie - och på torsdagseftermiddagen fick de titta närmare på bland annat ICA Supermarket, Konditori Fenix och Hotell Amigo.

Annons

– Inslaget ingår i vår satsning Bolibompa på vift. Tidigare har vi mest spelat in runt Stockholm, men nu har vi fått lite mer resurser så att vi kan åka runt i landet och det tycker vi är jättekul, sa programledaren Sara Edwardsson.

Det är i första hand barnen i F - 2 som medverkar i programmet, och deras lek i snön på skolgården kommer också att visas.

Idag fredag fortsätter inspelningarna i Transjö hytta.

Peter Lejon
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons